◄ Πίσω

52nd Annual Meeting of the Association for European Paediatric and Congenital Cardiology (AEPC 2018)

Κατηγορία:
Συνέδριο
Ημερομηνίες:
  • 12 Μάι 2018
  • 09 Μάι 2018
Χώρος:
Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών - Leoforos Vasilissis Sofias and Kokkali 1, Athina 115 21, Greece
Τηλέφωνο:
2106833600
Email:
info@aepc2018.org

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διεξαγωγή του 52nd Annual Meeting AEPC 2018 (Association for European Paediatric and Congenital Cardiology, www.aepc.org) που θα πραγματοποιηθεί στις 09 - 12 Μαΐου 2018 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Παιδοκαρδιολογικής Εταιρείας (AEPC) έχει μακρά παράδοση στο να φέρνει σε επαφή ιατρούς με εξειδίκευση στην Παιδιατρική Καρδιολογία και ειδικούς που ασχολούνται με τη φροντίδα ασθενών με συγγενείς καρδιοπάθειες κάθε ηλικίας. Το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου θα βασιστεί στη διεπιστημονική προσέγγιση στον τομέα της Καρδιολογίας Παίδων και Συγγενών Καρδιοπαθειών, εστιάζοντας στις τελευταίες εξελίξεις, τις καινοτομίες και τις μελλοντικές τάσεις. Παράλληλα, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στις εκπαιδευτικές ευκαιρίες που απευθύνονται όχι μόνο σε εξειδικευμένους ειδικούς αλλά και σε εκπαιδευόμενους, νοσηλευτές και φοιτητές.

Στα πλαίσια της προβολής του συνεδρίου μας θα θέλαμε την ευγενική σας στήριξη αναρτώντας το συνημμένο banner στην ιστοσελίδα σας με link στο http://aepc2018.org/ και με σχετική αναφορά στην ημερομηνία και στον τόπο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Προκειμένου να έχετε πληρέστερη ενημέρωση όσον αφορά το Συνέδριο παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://aepc2018.org/

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Χάρτης:


Παιδιατρική